Allianz Direct wint Independer Award Wonen 2022

0

Allianz Direct heeft de Independer Award Wonen 2022 in ontvangst genomen. Independer selecteert de winnaar op basis van een objectieve meetlat waarbij naar de prijs en kwaliteit van het product wordt gekeken. In de categorie Woonverzekeringen kwam Allianz Direct als beste uit de test en werd de verzekeraar door de meeste klanten gekozen. Eerder dit jaar won Allianz Direct al de Independer Award Auto.

Ron Adams, Head of Marketing en Sales bij Allianz Direct: “Voor consumenten is de prijs belangrijk bij het afsluiten van een verzekering, maar zijn ook andere factoren van belang. Independer helpt consumenten met het maken van de juiste keuze door gebruik te maken van een prijs-kwaliteitsscore. Daarbij krijgt de consument een advies op maat op basis van persoonlijke omstandigheden. Allianz Direct werd in de categorie Woonverzekeringen (inboedel- en opstalverzekeringen) het vaakst door de consument gekozen en haalde het vaakst de hoogste prijskwaliteitsscore.

Suzan Samson van Independer overhandigt de Award aan Ron Adams

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.