Advieskeuze biedt hulp bij marketingplan

0

Advieskeuze.nl gaat financiële dienstverleners met een gratis te downloaden eBook helpen bij het opzetten van een online marketingplan. Het eBook is onderdeel van de Online Marketing Academy. Een initiatief dat deze week in samenwerking met Cliptoo Marketing wordt gelanceerd.

Volgens David de Boom, algemeen directeur bij Advieskeuze.nl, is er een grote groep traditionele kantoren die de noodzaak van online marketing wel inziet, maar niet goed weten hoe ze dit het beste kunnen aanpakken. “Dagelijks spreken wij kantoren die hulp of ondersteuning vragen bij hun marketing. Wij willen hen graag helpen, maar wij zijn geen specialisten in online- en content marketing. Door nu met Cliptoo Marketing samen te werken, kunnen wij toch aan de vraag van deze kantoren tegemoet komen.”

Zes modules

Het eBook van de Online Marketing Academy voorziet de financiële dienstverlener van de basiskennis rondom content marketing, zoekmachine marketing, etc. Daarnaast biedt het eBook, dat bestaat uit zes modules, checklisten en opdrachten die kantoren helpen bij het realiseren van een online marketingplan en het opzetten van een campagne. Kantoren die zich inschrijven ontvangen vervolgens elke week per mail een nieuwe module:

  • Module 1: Wat is online marketing?
  • Module 2: Doelgroepen en buyer persona’s
  • Module 3: De rol van uw kantoorpagina
  • Module 4: Content marketing
  • Module 5: Betaald adverteren
  • Module 6: Lead management

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.