Adfiz Prestatie Onderzoek: en de winnaars zijn…

0

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Adfiz zijn donderdag de prijzen uitgereikt van het vernieuwde Adfiz Prestatie Onderzoek. De winnaars van dit jaar zijn Legal & General (twee keer), Nh1816, Regiobank, TAF, Movir en De Goudse.

Legal & General is de winnaar in de categorieën Zakelijk Pensioen en Particulier Lijfrente. In deze categorieën kreeg Legal & General ook in 2014 en 2015 de hoogste waardering.

Doorlopend inzicht

Ook bij Zakelijk Inkomen (Movir) en Particulier Schade (Nh1816) is de winnaar dezelfde als in 2014 en 2015. Bij Zakelijk Schade neemt De Goudse de nummer 1-plek over van Allianz. Regiobank scoorde het hoogst in de categorie Particulier Banksparen, bij Particulier Overlijdensrisico komt TAF als beste uit de bus.

In de vernieuwde opzet geeft het Adfiz Prestatie Onderzoek doorlopend inzicht in de ervaringen van adviseurs met de prestaties van aanbieders. De resultaten zijn gebaseerd op 2858 ervaringen die 1382 onafhankelijk adviseurs deelden. Het aantal adviseurs dat aan het onderzoek meedoet, is sterk gestegen. De reviews en ratings worden opgenomen in de productvergelijkers van MoneyView.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.