Achmea bant roken geheel uit

0

Medewerkers, leveranciers en bezoekers van Achmea mogen vanaf volgend jaar niet meer roken in en om de panden van het concern. Alle rookfaciliteiten die nu nog bestaan, verdwijnen of krijgen een andere bestemming.

De financiële dienstverlener maakt dit vandaag bekend, op Wereld Niet Roken Dag. “Roken past niet meer Achmea”, licht Willem van Duin, voorzitter van de Raad van Bestuur, toe. “Gezondheid zit in de kern van onze identiteit en ambitie. Als werkgever vinden we de gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers dan ook erg belangrijk. Een rookvrij bedrijf is daarom een logische keuze. We realiseren ons natuurlijk wel dat stoppen met roken niet iets is dat je van de ene op de andere dag doet.”

Daarom biedt Achmea in aanloop naar 1 januari 2020 alle collega’s en hun huisgenoten gratis stoppen-met-rokencursussen aan. Van Duin: “Iedereen die voor en bij ons werkt, kan een gratis professionele stoppen-met-roken-training volgen. Ook onze leveranciers zijn van harte welkom. Partners en kinderen mogen ook meedoen. Want steun in je omgeving bij stoppen met roken is belangrijk om succesvol te zijn.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.