Zwitserleven Vrijetijd Reisverzekering

0

Als onderdeel van het nieuwe reisplatform Zwitserleven Vrijetijd introduceerde de verzekeraar vandaag de Zwitserleven Vrijetijd Reisverzekering. Via het platform gaat de verzekeraar samenwerkingen aan met verschillende start-ups, waarvan Withlocals en Petbnb de eerste zijn.

Met de complete Zwitserleven Vrijetijd Reisverzekering is het bagage verzekerd tot 5.000 euro per verzekerde per reis. Bij meerdere verzekerden geldt dat er per reis maximaal 10.000 euro wordt vergoed voor alle verzekerden samen. De verzekering is een doorlopende reisverzekering en biedt dekking in alle werelddelen. Daarnaast zijn ook de medische kosten tijdens een buitenlandse reis verzekerd, mocht men onverhoopt naar de dokter moeten vanwege een spoedeisende medische noodzaak.

Reisplatform Vrijetijd

Het reisplatform Zwitserleven Vrijetijd staat in het teken van vrijheid, onbezorgdheid en genieten. De start-ups Withlocals en Petbnb bieden de bezoeker hier de eerste extra’s. Withlocals biedt unieke culinaire en culturele tours aan, waarbij een doorgewinterde local je host is. Samen met Zwitserleven is een aantal exclusieve tours ontwikkeld. Petbnb brengt hondenbaasjes in contact met hondenoppassen in de buurt. Op het platform wordt een persoonlijke assistent aangeboden, die in overleg de perfecte oppas selecteert uit het bestand van Petbnb.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.