Zwitserleven PensioenEvent: ‘Wake Up!’

0

Na twee jaar afwezigheid vindt het PensioenEvent van Zwitserleven weer plaats. Op 24 mei praat de pensioenverzekeraar werkgevers, financieel adviseurs, OR-leden en andere geïnteresseerden bij over pensioenactualiteiten. Econoom en journalist Mathijs Bouman is een van de sprekers.

Met het pensioenakkoord wordt pensioen straks persoonlijker en krijgen werkgevers en werknemers meer keuzemogelijkheden om het individuele pensioen vorm te geven. Tegelijkertijd wordt de roep om duurzaam te beleggen steeds luider. De adviseur vervult volgens Zwitserleven een belangrijke rol in de begeleiding van werkgever en deelnemer en kan helpen regie over het pensioen te pakken. Het is volgens de pensioenverzekeraar dan ook de hoogste tijd om wakker te worden en nu voorbereidingen te treffen, zodat iedereen straks op tijd klaar is voor de veranderingen op het gebied van het nieuwe pensioenstelsel en duurzaamheid. Het thema van het Zwitserleven PensioenEvent is dan ook: ‘Wake Up!

Programma

Op 24 mei staat de middag in de Midden Nederland Hallen in Barneveld vanaf 13:00 uur in het teken van twee belangrijke onderwerpen: het pensioenakkoord en duurzaamheid. Samen met dagvoorzitter Aldith Hunkar belicht CEO Jan de Pooter de ambitie en strategie van Zwitserleven en Athora Netherlands voor de pensioenmarkt de komende jaren. Keynote-spreker Mathijs Bouman zal met het oog op de actualiteit stilstaan bij wat er gebeurt met de rente, inflatie, dekkingsgraden en het pensioenakkoord.

Dennis van der Putten, Director Sustainability & Corporate Strategy bij ACTIAM / Cardano zal de aanwezigen meenemen in de belangrijkste ontwikkelingen op het vlak van duurzaam beleggen en ‘Real World Impact’. Er is per onderwerp voldoende ruimte voor discussie.

Na een verrassende slot act sluit de dagvoorzitter om 17:15 uur het plenaire programma en worden de aanwezigen uitgenodigd voor de afsluitende netwerkborrel.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.