Zwitserleven informeert over life events

0

Zwitserleven introduceert voor verzekerden en niet-verzekerden het ‘PensioenMomentje’. Tijdens dit ‘momentje’ zet de verzekeraar de deuren van het hoofdkantoor in Amstelveen open en beantwoorden eigen experts elke eerste maandag van de maand algemene vragen over pensioen.

In ongeveer 30 minuten krijgt men antwoord op persoonlijke pensioenvragen of lopen de experts samen met de bezoeker door het PensioenInzicht. Visser benadrukt dat er alleen informatie wordt gegeven, geen advies. Mensen die advies willen worden doorverwezen naar hun adviseur.

Acht belangrijke life events

De verzekeraar wil tijdens deze gesprekken vooral de aandacht vestigen op de bepalende momenten in het leven die van invloed kunnen zijn op de financiële toekomst. Hans Visser, pensioendirecteur bij Zwitserleven: “Wat veel mensen niet weten is dat er in een mensenleven wel acht van die beslissende momenten zijn. De eerste baan, nieuwe baan, arbeidsongeschiktheid, eigen bedrijf, trouwen, scheiden, overlijden en met pensioen gaan. Op zulke momenten is het verstandig om na te denken over later. Veel mensen laten dit achterwege en zijn daardoor onvoldoende voorbereid op hun financiële toekomst.”

PensioenMomentje

Op de website van de pensioenverzekeraar worden deze acht momenten in animaties toegelicht en kan een bezoekje aan het hoofdkantoor ingepland worden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.