Zwitserleven benoemt twee nieuwe directeuren

0

Zwitserleven, dochter van Athora Netherlands, heeft twee nieuwe directeuren benoemd: Jan Willem Hoitsma wordt Director Employer Solutions en Geneviève Ho Sam Sooi Director Personal Solutions & Marketing.

Jan Willem Hoitsma heeft per 1 oktober Ria Blok-Leenheer opgevolgd als Director Employer Solutions. Hij heeft een brede en ruime achtergrond in de pensioenwereld op het gebied van management, sales en marketing. Zijn focus ligt op het behouden en uitbouwen van de bestaande pensioencontracten en het mede realiseren van de groeistrategie.

Geneviève Ho Sam Sooi

Per 1 september is Geneviève Ho Sam Sooi begonnen als Director Personal Solutions & Marketing. In deze functie is zij verantwoordelijk voor activiteiten voor klanten die hun pensioen opbouwen of genieten bij Zwitserleven. Zij brengt jarenlange ervaring in het centraal stellen van de klant binnen organisaties mee, met name in de financiële sector.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.