Zorgplicht-pensioenadvocaat bij Gommer & Partners

0

Vanwege de ‘enorme’ stijging van zorgplicht gerelateerde zaken heeft Gommer & Partners Pensioen Advocaten besloten om zorgplicht als een afzonderlijk specialisme in haar dienstenpakket op te nemen. Mr. Linda Evers MPLA is hiervoor als gespecialiseerd zorgplicht-pensioenadvocaat in dienst getreden.

Gommer & Partners Pensioen Advocaten krijgt steeds vaker zaken voorgelegd waarin de communicatie en advisering omtrent pensioen onderwerp van discussie is. “In het verleden waren de pensioenregelingen veelal gelijkluidend en bleven werknemers gedurende langere periode in dienst bij dezelfde werkgever. Tijden zijn veranderd en daardoor de pensioenregelingen ook. De inhoud van de regelingen is meer divers geworden, net als de mogelijke uitvoerders. Daarbij komt dat de afgelopen jaren de fiscale ruimte steeds verder beperkt is. Hierdoor heeft iedere werknemer te maken met meerdere regelingen, overgangsregelingen en pensioenuitvoerders. In dit spectrum wordt communicatie en advies dan ook steeds belangrijker.”

Volwaardig specialisme

Met de benoeming van mr. Linda Evers MPLA (1978) wordt zorgplicht naast arbeidsrecht, fusies & overnames, verplichtstelling, echtscheiding en de fiscaliteit (DGA) een volwaardig specialisme binnen de pensioenadvocatuur van Gommer & Partners.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.