Zonnepanelen adviseren via Elements

0

Faster Forward heeft een koppeling gerealiseerd tussen de CRM-oplossing Elements en De Energie Raadgever, leverancier van maatwerk zonnestroomsystemen. Door deze combinatie kunnen financieel adviseurs het hypotheekadvies een stuk eenvoudiger verduurzamen.

De adviseur rekent de besparing die de zonnepanelen opleveren uit vanuit het klantdossier in Elements. In de rekentool Dakscan worden de gewenste dakvlakken van de woning geselecteerd en na invoer van de energieleverancier en het jaarlijkse verbruik zijn de investeringskosten en de kostenbesparing direct inzichtelijk. Ook wordt er automatisch een offerte opgesteld voor de consument. Zo kan de adviseur de klant binnen drie minuten vertellen wat hij kan besparen.

De Energie Raadgever

De Energie Raadgever geeft tevens toegang tot een landelijk dekkend installatienetwerk. Die kunnen de adviseurs volledig ontzorgen in het vervolgtraject na het advies.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.