Zomerse PE-herexamenservice Lindenhaeghe

0

Lindenhaeghe biedt financieel professionals deze zomer een gratis herexamenservice voor Wft PE-examens. De service garandeert een dubbele examenkans voor adviseurs. Wie een PE-opleiding boekt en vóór 31 augustus 2018 zijn examen doet, krijgt twee examens voor de prijs van één.

De PE-herexamenservice is zowel beschikbaar voor klassikale als online opleidingen. De huidige Wft PE-periode die op 1-4-2017 van start ging, eindigt volgend jaar op 1 april. De afgelopen periode (tot 1-4-2018) werden 47.560 van de door het CDFD voorspelde 163.000 PE-examens afgenomen. Afgerond is dat 29%. Dat betekent dat in de tweede helft van deze PE-periode de exameninstituten nog bijna 70% van de examens moeten afnemen. Lindenhaeghe adviseert financieel professionals daarom niet te lang te wachten met hun examen.

Begin niet te laat

Commercieel directeur Ewald Bary maakt zich vooral zorgen over de ongelijke spreiding van de examens. “Ik spreek regelmatig adviseurs die zeggen dat ze nog ‘alle tijd’ hebben. Theoretisch is dat natuurlijk ook zo. Een jaar is best lang, maar ze zetten vaak in op de periode ‘ergens na de zomer’, waardoor je in het meest gunstige geval zo’n driekwart jaar overhoudt.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.