Zomerbijeenkomst voor ondernemende adviseurs

0

Aankomende donderdag 14 september organiseert Beek & Beek Ondernemersbegeleiding vanaf 14.30 uur op landgoed Bosch en Duin in Udenhout een bijeenkomst voor ondernemende adviseurs in de financiële dienstverlening. Er zijn nog een paar plaatsen vrij.

In groepen van maximaal 15 deelnemers sparren eigenaren van advieskantoren en hypotheek-/verzekeringsadviseurs met elkaar over een diversiteit aan onderwerpen. Daarnaast staan er inspirerende sprekers op het programma en is er voldoende ruimte voor eigen inbreng van onderwerpen. Regio-exclusiviteit aan de tafels zorgt ervoor dat de deelnemers vrijuit kunnen praten over hun plannen en keuzes. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Nieuwe ideeën en inzichten

Rolf van der Beek: “Het is een bijeenkomst waar financieel adviseurs en ondernemers met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die de experts aandragen, maar ook die ze zelf kunnen inbrengen. Ontvang praktische tips om de mkb-markt succesvol te benaderen en laat je bijpraten over de alternatieve kansen in een dalende hypotheekmarkt. Nieuwe producten en diensten worden besproken, maar ook: verkopen of doorgaan? Waarom zou je verkopen als je energie hebt en kansen ziet in de markt?

Er speelt op dit moment veel in de financiële branche. Je staat niet alleen in die keuzes. Door met gelijkgestemden te sparren en elkaar te inspireren kun je weloverwogen beslissingen nemen. Wil je als ondernemer succesvol worden en blijven, dan zul je jouw grenzen moeten gaan verleggen. Je plafond moeten verhogen. Nieuwe ideeën, inzichten en ervaringen van deskundigen en collega-ondernemers gaan je daarbij helpen. Je zult zien dat er veel meer mogelijk is dan je zelf vooraf had bedacht! “

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van een plek

 

‘Zorg dat je de zin in het ondernemen niet kwijtraakt’

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.