ZilverenKruis.nl best gewaarde website

0

Zilveren Kruis heeft de door consumenten best gewaardeerde website van de zorgverzekeraars.

Dat blijkt uit onderzoek van WUA dat op 14 november, na het bekendmaken van de alle premies voor een zorgverzekering, aan 1.200 consumenten heeft gevraagd om zich vrij online te oriënteren op een zorgverzekering voor 2018. Naast Zilveren Kruis kwamen CZ en Menzis als beste uit de bus.

WUA: “Zilveren Kruis laat de hoogste score zien op zowel de online oriëntatie op desktop als op smartphone. In de berekening van de scores tellen zowel vindbaarheid, themascores (Look&feel, Aanbod en Merk) en Voorkeur mee. ZilverenKruis.nl doet het vooral goed op vindbaarheid (het aantal consumenten dat de website van Zilveren Kruis bezoekt in hun online journey): 43% van de consumenten komt tijdens de oriëntatie op deze website. Ter vergelijking: nummers twee en drie CZ.nl en Menzis.nl worden respectievelijk 35 en 32% gevonden.”-

Hoge conversie

Volgens de onderzoeker zijn er partijen, met name kleinere die relatief weinig gevonden worden, maar een hoge conversie (= van bezoek naar voorkeur) laten zien wanneer consumenten deze website bezoeken: DeFriesland.nl (43%), DSW.nl (39%), Consumentenbond.nl (36%), Independer.nl (35%) en Anderzorg.nl (33%).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.