Zicht viert tienjarig bestaan

0

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs, onderdeel van NN Group, viert vandaag dat de naam tien jaar bestaat. Toen werden de naam en het gouden logo op feestelijke wijze onthuld aan de medewerkers, die tot die tijd onder verschillende merknamen werkten.

Algemeen directeur Lia Polano-Wijgers (foto): “Nu zijn alle medewerkers het erover eens dat we één Zicht zijn. Het motto van dit jubileum is ‘10 jaar Zicht, 100 jaar ervaring’. Meer dan 115 jaar geleden werd de eerste voorganger van Zicht opgericht. In die tijd waren de kantoren vooral lokaal actief. Uiteindelijk zijn 80 kantoren gaan samenwerken en in 2011 is Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs opgericht.”

Samenwerking

“Nog altijd zijn de kantoren geworteld in de eigen regio, maar ze benutten wel de mogelijkheden van nauwe onderlinge samenwerking”, zegt Polano. “De landelijke samenwerking zorgt voor een sterkere positie in de markt, maar zorgt vooral voor een betere dienstverlening voor de klant. De samenwerking is de afgelopen tien jaar echt fors verbeterd. We zijn nu één Zicht. Deskundigheid en ervaring is breed toegankelijk binnen het bedrijf en zaken zoals het online contact via webcare pakken we efficiënt centraal op.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.