Zes verzekeraars in iAOV-vergelijker

0

Vanaf juni biedt ook Generali de actuele AOV-premies en productvoorwaarden in de iAOV-vergelijker van Meetingpoint.

De financieel adviseur kan naast Generali kiezen uit vijf andere aanbieders van individuele arbeidsongeschiktheidsproducten: Movir, Amersfoortse, Delta Lloyd, Avéro en Interpolis. Reinier van der Heijden, directeur Meetingpoint: “Vanaf de introductie begin mei zien we een grote belangstelling voor dit product. Zowel aan de kant van het intermediair als bij aanbieders van AOV-producten.”

Efficiënter inventariseren en vergelijken

De iAOV-vergelijker van Meetingpoint biedt de adviseur toegang tot zo’n 70% van het totaal aan AOV-aanbieders. Het digitale klantinventarisatieformulier is volgens Meetingpoint uniek aan de iAOV-vergelijker, die begin mei is gelanceerd: de gegevens die de ondernemer heeft ingevuld kunnen door de adviseur worden hergebruikt voor vergelijken, offreren en aanvragen. Dat maakt de advisering van AOV minder arbeidsintensief.

Het klantinventarisatiemodel van Adfiz, dat gebaseerd is op de wettelijke eisen voor passend AOV-advies, diende als basis voor het digitale klantprofiel. “Met een volledig klantprofiel is de financieel adviseur in staat maatwerk AOV-advies te geven volgens de eisen van AFM. Daarnaast hebben we het hele proces geoptimaliseerd, wat financieel adviseurs helpt bij het efficiënter vergelijken, offreren, aanvragen en afsluiten”, aldus Van der Heijden.

Informatiebijeenkomsten

In juni organiseert Meetingpoint een aantal ontbijtsessies om de voordelen van werken met de iAOV-vergelijker uit te leggen. Wilt u hier bij zijn? Meld u zich dan aan via deze link.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.