Zes nieuwe Finzie vestigingen

0

De campagne die Finzie in februari en maart heeft gevoerd om franchisenemers te werven blijkt succesvol. Naast de twee pilotvestigingen in Utrecht en Hoorn openen deze maand nieuwe vestigingen de deuren in Hoofddorp, Amstelveen, Almere, Eindhoven, Nijmegen en Gouda.

Een paar honderd adviseurs deden tijdens de campagne mee aan een uitdagende Finzie-test. Een groot aantal gesprekken met potentiële franchisenemers was het resultaat.  Daarvan openen de eerste nu dus hun deuren.

Full service advies

Franchiseformule Finzie is een nieuwe serviceformule voor hypotheken, verzekeringen en eenvoudige bancaire producten. Finzie franchisenemers begeleiden een hypotheekklant tot aan het bindend advies, daarna neemt de centrale binnendienst de bemiddeling en alle werkzaamheden voor niet complexe producten uit handen van de adviseur. De franchiser kan zich dus helemaal richten op het hypotheekadvies, de binnendienst op het (intensieve) klantonderhoud.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.