Zaterdag sluit het Gouden Lotus Award-onderzoek

0

InFinance reikt dit jaar voor de vijfde keer de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt uit. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars. Nog niet meegedaan aan het onderzoek? U heeft nog maar twee dagen!

 

Breng nu uw stem uit via de extranet-omgeving van Advieskeuze.nl

Financieel advieskantoren in Nederland bepalen de winnaars door hun stem uit te brengen via de extranet-omgeving van het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Hiermee wordt geborgd dat het de adviseur is die de winnaars van de Gouden Lotus Awards bepaalt. In het onderzoek geven adviseurs hun mening over de prestaties van de businesspartners en de producten en diensten die zij in de adviespraktijk voorbij zien komen. Het onderzoek wordt afgesloten met de vraag welke partij of persoon in de branche uw advieskantoor tijdens de coronacrisis het meest heeft verrast en waarmee.

Deelname aan het Gouden Lotus Award onderzoek is verlengd tot 15 augustus. De feestelijke award-uitreiking die in het voorjaar zou plaatsvinden is verschoven naar dinsdag 1 september 2020. Voorafgaand aan het bekendmaken van de winnaars, worden op maandag 17 augustus de genomineerden in de verschillende categorieën bekend gemaakt.

Tijdens de bekendmaking van de winnaars op 1 september presenteren Christian Bouter, medeoprichter Advieskeuze.nl, en Alex Klein, Hoofdredacteur InFinance, de opvallendste onderzoeksresultaten. De winnaars worden uiteraard ook tijdens de fysieke HypoVak op 27 oktober in NBC Nieuwegein nog eens in het zonnetje gezet. HypoVak is dit najaar dé plek waar de hypotheekbranche elkaar in aangepaste vorm weer fysiek kan ontmoeten.

Innoverende innovaties

In de categorie Innovatie maken verschillende initiatieven die zijn geïntroduceerd tussen april 2019 en april 2020 kans op een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt 2020. Op basis van de stemmen die al zijn vergeven werd op 10 augustus de laatste tussenstand gepubliceerd van de Gouden Lotus Award-categorie Innovatie voor meest innovatieve hypotheek- of verzekeringsproduct óf meest innovatieve dienstverlening aan intermediair of consument.

Innovatief Hypotheekproduct

  1. Woonfonds: Krediethypotheek (verzilveren overwaarde zonder leeftijdsgrens)
  2. ASR: Verduurzamingshypotheek
  3. Hypotrust: Vrij Leven Hypotheek (starters)
  4. Obvion: Duurzaamheidskorting

Innovatief Verzekeringsproduct

  1. TAF – Quantum Leben: Maandlastbeschermer voor werknemers
  2. Callas – Credit Life: ORV met geautomatiseerde acceptatie
  3. Dazure: GewoonIdee Hypotheek ORV powered by Allianz
  4. ANWB Veilig van Huis Woonverzekering

Innovatieve Dienst aan intermediair

  1. Florius: Hypotheekverhoging op basis van 100% brondata
  2. Nationale-Nederlanden Partnerplatform (co-creatieplatform, toegankelijk voor alle adviseurs)
  3. Rabobankgroep, CMIS Franchise en Dukers & Baelemans: Opleiding Erkend Adviseur Duurzaam Wonen
  4. Lindenhaeghe: Opleiding Client Officer voor binnendienstmedewerkers
  5. ABN Amro: Adviseur zichtbaar gemaakt bij internetbankeren/mijn-hypotheek
  6. Adfiz: Stappenplan Aflossingsvrij
  7. Reaal: Online preventieplatform Bedrijfswacht

Innovatieve Dienst aan consument

  1. Pilot NHG-hypotheek met Arbeidsmarktscan (co-creatie meerdere marktpartijen)
  2. Kifid: Uitspraak à la minute bij eenvoudige klachten
  3. Nationale Hypotheekbond: Uw Kluis (uitbreiding)
  4. Florius: Groene chatbot Robert
  5. Venn Hypotheken: Gepersonaliseerde video na adviesgesprek
  6. Centraal Beheer: Duurzaam Woongemak isolatieservice

Uitreiking awards

Deelname aan het Gouden Lotus Award onderzoek is vanwege de corona-maatregelen verlengd tot 15 augustus. De feestelijke award-uitreiking die in het voorjaar tijdens HypoVak zou plaatsvinden is verschoven naar dinsdag 1 september 2020. Voorafgaand aan het bekendmaken van de winnaars, worden op maandag 17 augustus de genomineerden in de verschillende categorieën bekend gemaakt.

Tijdens de bekendmaking van de winnaars op 1 september presenteren Christian Bouter, medeoprichter Advieskeuze.nl, en Alex Klein, Hoofdredacteur InFinance, de opvallendste onderzoeksresultaten. De winnaars worden uiteraard ook tijdens de fysieke HypoVak op 27 oktober in NBC Nieuwegein nog eens in het zonnetje gezet. HypoVak is dit najaar dé plek waar de hypotheekbranche elkaar in aangepaste vorm weer fysiek kan ontmoeten.

Andere categorieën

Bekijk hier de laatste tussenstand van de andere categorieën van het Gouden Lotus Award-onderzoek.

Laatste tussenstand Gouden Lotus Awards

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.