Zakelijke crowdfundplatformen fuseren

1

De zakelijke crowdfundplatformen Geldvoorelkaar.nl en AndersFinancieren gaan fuseren. Volgens beide partijen zorgt de fusie voor diverse synergie-voordelen in de markt en operatie van de platforms: “Met de fusie worden we hét financieringsplatform voor het mkb, investeerders en zakelijk vastgoed.”

Samen hebben Geldvoorelkaar.nl en Andersfinancieren.nl ruim 385 miljoen euro gefinancierd voor ruim 2.000 projecten. In 2022 verwacht de fusie-organisatie ook de lopende gesprekken met institutionele partijen af te ronden. Mede hierdoor verwacht de combinatie eind 2022 in totaal meer dan 500 miljoen euro aan financiering in het mkb uitgezet te hebben.

Adviseurs

Edwin Adams (foto, directeur Geldvoorelkaar.nl): “De fusie zorgt dat de huidige twee winstgevende bedrijven nog sterker worden en optimaal kunnen anticiperen op de financieringsvraag voor mkb bedrijven, de nieuwe regelgeving en de dynamiek op de vastgoedmarkt, waar traditionele partijen zich aan terugtrekken zijn. Het platform is uitstekend schaalbaar en kan optimaal samenwerken met mkb adviseurs, investeerders en overige zakenpartners”.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.