Zakelijke AOV-opleiding Enkwest

0

Enkwest Opleiding & Advies lanceert voor inkomensadviseurs die zich willen verdiepen in de AOV-advisering, -acceptatie en -schadebehandeling een AOV-verdiepingsopleiding. Doelgroep is de adviseurs die in zijn adviespraktijk met ondernemers en hun financiële risico van arbeidsongeschiktheid te maken heeft.

De AOV voor zelfstandig ondernemers is volgens Enkwest een impactvolle verzekering, waarbij voor de advisering het wettelijk adviestraject vanuit de Wft moet worden gevolgd. Omdat er veel variaties op de AOV worden aangeboden en dat per AOV weer veel keuzes in dekking gemaakt kunnen worden, merkt Enkwest op dat een goed advies niet altijd even eenvoudig is te geven. “Wat is dan een passend advies? Vervolgens is het de vraag hoe de verzekeraar omgaat met de acceptatie van aanvragen. Is er eenmaal een AOV, dan ontstaan even belangrijke als ingewikkelde vraagstukken als de verzekerde arbeidsongeschikt raakt.”

De AOV-verdiepingsopleiding is als geheel in drie dagen te volgen of los per onderdeel. Het onderdeel AOV-schade wordt gegeven door een ervaren arbeidsdeskundige van ADEE.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.