YTS biedt open banking-dekking van meer dan 90%

0

Yolt Technology Services (YTS), een open banking provider in Europa, biedt nu een bank API-dekking van meer dan 90% in Nederland. YTS biedt API-verbindingen met de belangrijkste banken van Nederland, waaronder ING, Rabobank, ABN Amro, SNS Bank, Regio Bank, ASN Bank, Bunq en Revolut.

YTS is reeds zeer succesvol in het Verenigd Koninkrijk waar het 95% van de banken verbindt en bedrijven en consumenten in staat stelt om de kansen en ervaringen van open banking te ontsluiten. Het bedrijf heeft meer dan 500 miljoen API-calls gerealiseerd, grotendeels via Yolt, de smart money app.

Snelle groei

YTS is beschikbaar in de meeste landen in Europa en maakt een snelle groei door met de invoering van open banking-technologie zoals API’s in Italië en Frankrijk en verwacht een vergelijkbare groei in andere EU-markten. Leon Muis, Chief Business Officer bij Yolt Technology Services: “Het is mooi om de groeiende vraag naar PSD2 API connecties te zien in onze thuismarkt Nederland. Dit toont aan dat bedrijven de voordelen van open banking ontdekken in een steeds concurrerender wordende markt. Met de Nederlandse API-connecties die nu volledig live staan voor onze Nederlandse klanten zijn we klaar om meer bedrijven in Nederland te helpen bij het investeren in de toekomst van open banking.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.