You Sure neemt DSV Assurantiegroep over

0

You Sure neemt DSV Assurantiegroep uit Hilversum over. DSV is als middelgrote Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) gespecialiseerd in risicomanagement in het gemeentelijke en (groot)zakelijke segment. Het is dit jaar al de veertiende overname van You Sure.

De afgelopen dertig jaar heeft DSV, naast de activiteiten binnen de gemeentelijke portefeuille en het grootzakelijke segment, zich verder gespecialiseerd op het gebied van verzekeringsoplossingen voor de media- en entertainmentbranche.

Met DSV krijgt You Sure ook direct de beschikking over een placing broker voor de bediening van de overige deelnemingen binnen You Sure. DSV zal binnen You Sure als aparte business unit met de bestaande medewerkers kantoor blijven houden in Hilversum en zich voornamelijk gaan focussen op verzekeringsoplossingen voor de gemeentelijke sector, de grootzakelijke markt en de media- en entertainmentbranche.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.