Yoram Schwarz directeur Movir

0

NN Group heeft Yoram Schwarz (38) benoemd tot directeur van Movir. Hij was tot voor kort directeur Strategie en Integratie van Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen. Schwarz volgt Arthur van der Wal die vrijdag zijn overstap naar Syntrus Achmea Real Estate & Finance aankondigde.

Een van de belangrijkste taken Schwarz meekrijgt bij de individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeraar uit Nieuwegein is het bevorderen van duurzame arbeidsgeschiktheid. Ook het verder uitbreiden van de persoonlijke dienstverlening gericht op preventie en – indien noodzakelijk – re-integratie is daar onderdeel van.

Loopbaan

Schwarz werd in 2007 manager bij het Corporate Pensioenbedrijf van Nationale-Nederlanden. Na diverse managementposities bekleed te hebben tussen 2009 en 2014, werd hij in 2015 benoemd tot directeur Strategie en Marketing bij NN Pensioen. In 2017 volgde de benoeming tot directeur Strategie en Integratie bij het Schade & Inkomen bedrijf.

Nooit meer financieel nieuws missen? Kies welk platform het best bij u past en volg InFinance op:
Facebook, Twitter en/of LinkedIn

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.