Yellow Hive neemt Verzekerd & Wel en Horecadesk over

0

Yellow Hive heeft de marktcombinatie Verzekerd & Wel en Horecadesk overgenomen. Beide spelers zijn landelijk actief in (maatwerk-)verzekeringen en personeelsdiensten voor de horecabranche.

De overname past volgens Yellow Hive in hun langetermijnstrategie om verder door te groeien in specifieke marktsegmenten. De zeven medewerkers van Verzekerd & Wel en Horecadesk in Goes behouden hun huidige baan en ook de voormalig eigenaren Stephan Hirdes en Bart-Jan Kroes blijven aan in hun rol. Hirdes: “Wij denken onder de vleugels van Yellow Hive onze eindklanten nog beter van dienst te kunnen zijn met specifieke verzekeringskennis op horecagebied. Er is binnen Yellow Hive enorm veel kennis en ervaring aanwezig waar wij én onze klanten van kunnen profiteren. Daarbij maken wij vanaf nu onderdeel uit van een warme en enthousiaste club professionals, met een unieke positie in de markt.”

Nichemarkten

Ger Knikman, CEO Yellow Hive: “De combinatie Verzekerd & Wel en Horecadesk past perfect binnen onze ambities om te groeien in specifieke nichemarkten met moeilijker te verzekeren risico’s, waarvan de horeca er absoluut één is. Bovendien sluit het DNA en de werkwijze van Verzekerd & Wel en Horecadesk goed aan op die van ons. Door acquisities als deze halen wij namelijk gespecialiseerde medewerkers binnen. Specialisten die klanten in de horecabranche van advies op maat kunnen voorzien en de beste producten in de markt kunnen bieden.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.