Yellow Hive neemt Intramar over

0

Financieel adviesorganisatie Yellow Hive neemt per 1 oktober 2023 de verzekeringsportefeuille van assurantiebedrijf Intramar over.

Intramar biedt zeer specialistische verzekeringsoplossingen voor de internationale offshore olie-, gas- en windenergiesector. Ger Knikman, CEO Yellow Hive: “De overname biedt het ons een unieke invulling van de ambitie om topspeler te zijn in uiteenlopende nichemarkten, zoals de offshore olie-, gas- en windenergiesector, transport & logistiek, mobiliteit en media & evenementen. Eerder dit jaar hebben we al andere succesvolle nichespelers overgenomen, waaronder Maesstad, De Kilometerverzekering.nl en No Risk.

Specialist in energie

Intramar, gevestigd in Den Helder, is al 30 jaar actief in verzekeringen voor onshore en offshore energiebedrijven en maritieme agentschappen. Nico de Wit, directeur van Intramar: “Door de complexiteit van de sector en de specifieke risico’s die ermee gepaard gaan, is het nodig om voor elk project en elke klant op maat gemaakte verzekeringen te bieden die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften. Dit vereist zeer specialistische expertise en verzekeringsoplossingen. Onze verzekeringsportefeuille omvat onder meer dekkingen voor aansprakelijkheid-, materieel-, apparatuur-, schepen-, transport, ongevallen- en zzp-risico’s.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.