Yarden en GUV gaan samen verder

0

Vereniging Gooische Uitvaartverzorging (GUV) en Uitvaartorganisatie Yarden zijn met terugwerkende kracht per 1 januari 2016 gefuseerd. GUV wordt een zelfstandige BV binnen het uitvaartconcern. Volgens beide partijen heeft de fusie geen personele gevolgen.

Ron Bavelaar, directievoorzitter Yarden: “Wij streven naar een landelijke dekking om iedereen in Nederland een passend afscheid te kunnen geven. GUV heeft veel kennis van de lokale markt. Deze sterke positie in ’t Gooi, Vechtstreek en Eemland en de goede uitstraling van GUV zijn voor ons erg aantrekkelijk.”

Just van Toor, voorzitter bestuur GUV: “Deze fusie biedt grote voordelen voor onze organisaties. Het belangrijkste is dat de belangen van al onze leden nog beter worden behartigd. Zo zijn ze nu lid van Yarden Vereniging. Wanneer zij de uitvaart door GUV laten uitvoeren, profiteren zij van het ledenvoordeel dat Yarden biedt. Daarnaast gaat de fusie ons efficiency- en schaalvoordelen opleveren. Met name op de gebieden innovatie en marketing kunnen wij meeliften op het succes van Yarden, terwijl we wel onder onze lokaal sterke naam actief blijven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.