Woonplus: ‘Verbouwen of verhuizen?

0

WoonPlus Adviseurs, onderdeel van de Leefintens Comfort & Care groep, zegt een antwoord ontwikkeld te hebben op de vragen die veel mensen hebben: Verbouwen of verhuizen? Nu al verduurzamen of nog even uitstellen? Is de woning klaar voor de volgende levensfase?

Hiertoe heeft Woonplus een formule ontwikkeld. Directeur Marc Pullen: “De formule is een op licentie basis gestoelde samenwerking met zelfstandige adviseurs die in een eigen marktgebied de consument gaan ondersteunen in belangrijke keuzes rondom de eigen woning. De formule richt zich voornamelijk op de grote groep ‘empty nesters’ ofwel ouders/partners waar de kinderen het huis uit zijn gegaan en vervolgens ook op de steeds groter wordende groep 60-plussers.”

Vakmensen

De ambitie is om met een landelijk dekkend netwerk van professionele adviseurs te gaan werken. Pullen: “Via de Leergang Erkend WoonPlus Adviseur, een gedegen opleiding door deskundige vakmensen, is de adviseur in staat in kaart te brengen of verbouwing van de woning zinvol is, wat de mogelijkheden zijn voor verduurzaming, een inschatting te maken van de kosten van verbouwing c.q. verduurzaming en de realisatie financieel in kaart te brengen.”

Leergang

Eind juli is de eerste vierdaagse leergang afgerond en op 20 september is de eerste licentiehouder van start gegaan. Voor de periode oktober tot december 2019 staan inmiddels twee nieuwe leergangen ingeroosterd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.