Woningverhuur Hypotheek naar 80% LTV

0

Woonfonds verruimt – vooralsnog tijdelijk – de LTV voor de Woningverhuur Hypotheek van 70% naar 80%. Daarnaast ontvangen klanten die een door de kredietverstrekker geselecteerde taxateur inschakelen, eveneens tijdelijk, een vergoeding van 500 euro voor de taxatiekosten.

“De opgedane kennis over de verhuurmarkt, accurate taxaties, het exclusieve netwerk én de goede samenwerking tussen acceptanten en de goed opgeleide adviseurs, werpt z’n vruchten af. Dit maakt een verruiming van ons verhuurbeleid mogelijk. Wanneer wij zien dat het kwalitatief goede Woningverhuur-aanvragen oplevert, zal dit van tijdelijk naar structureel gaan”, aldus Paul Bänziger, manager Woonfonds, in een toelichting.

Extra adviesvaardigheden

Voordat een hypotheekadviseur de Woningverhuur Hypotheek van Woonfonds mag adviseren aan zijn klanten, zal hij eerst moeten slagen voor de toets aan het einde van de Woningverhuur Hypotheekadvies PE-sessie van Hoffelijk.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.