Wim de Bundel vertrekt bij Ecclesia

0

Wim de Bundel vertrekt per 1 juni a.s. bij Ecclesia Risk & Benefits, waar hij twee jaar geleden in dienst trad.

De Bundel was bij Ecclesia verantwoordelijk voor Marketing & Sales. In die tijd was hij onder meer actief met het samenvoegen en samenbrengen van de teams van Marketing & Sales, om zo nog meer klanten en intermediairs van dienst te zijn met gezamenlijke proposities en totale dienstverlening op het gebied van risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren.

Sectorenbeleid

Willeke van de Weerd, Managing Director van Ecclesia: “Met de komst van De Bundel hebben we ons sectorenbeleid verstevigd en onze organisatie daarop ingericht. Hij heeft met zijn tomeloze energie Ecclesia Risk & Benefits nog meer op de kaart gezet, waarbij we zeker in Rotterdam onze naamsbekendheid hebben vergroot.”

Zakelijke adviesmarkt

Wim de Bundel: “De 25 jaar voorafgaand aan Ecclesia Risk & Benefits heb ik de verzekeraarskant goed leren kennen. Met 15 jaar ervaring in verschillende rollen op directieniveau vond ik het een mooie uitdaging om met die ervaring op zak júist in de zakelijke adviesmarkt bij te dragen aan het succes van een gerenommeerde organisatie als Ecclesia.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.