Wim de Bundel Commercial Director Ecclesia

0

Wim de Bundel is vanaf 15 juni de nieuwe Commercial Director Corporate Risk & Public van Ecclesia. Hij volgt Willeke van de Weerd op, die per 1 april de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich heeft genomen. De Bundel wordt commercieel verantwoordelijk voor twee van de vier labels: Ecclesia en Ecclesia Intermediairbedrijven.

Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft De Bundel 27 jaar ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche bij Delta Lloyd en Nationale Nederlanden. Vanaf 2001 heeft hij diverse management- en directierollen vervuld op het gebied van leven, zorg en schade. Als directeur Marketing & Sales lag zijn focus de laatste twaalf jaar op de zakelijke markt.

Waardevolle toevoeging

Willeke van de Weerd, Managing Director van Ecclesia: “Ik ben blij met de komst van Wim de Bundel en zal mijn werkzaamheden als Commercial Director de komende periode aan hem overdragen. Hij heeft een bewezen trackrecord in marketing en sales en een sterk netwerk in de zakelijke markt. Daar bovenop komt zijn grote maatschappelijke betrokkenheid en kennis over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Goede ingrediënten om verder invulling te geven aan onze commerciële strategie om van echte waarde te zijn in de door ons gekozen doelgroepen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.