Willeke van de Weerd nieuwe managing director Ecclesia

0

Willeke van de Weerd wordt op 1 april 2022 de nieuwe managing director van Ecclesia en van Veerhaven Assuradeuren, samen de Rotterdamse tak van Ecclesia Nederland. Zij volgt Harry Kampschöer op, die twee decennia aan het roer bij Ecclesia en haar rechtsvoorgangers heeft gestaan. Ze is momenteel commercial director en director Marine van Ecclesia. Kampschöer blijft verantwoordelijk voor de holding Ecclesia Nederland en zal als toezichthouder namens de aandeelhouder opereren.

Van de Weerd heeft twintig jaar ervaring in de financiële dienstverlening en werkt sinds 2015 bij Ecclesia. Daarvoor werkte zij voor diverse andere verzekeringsmakelaars.

Top 3 adviseur

“We willen de komende jaren uitgroeien tot de top 3 adviseur in de sectoren waarin wij actief zijn” zegt Van de Weerd. “Samen met alle medewerkers bouwen we de komende jaren verder aan onze strategie om onze klanten op alle gebieden, van riskmanagement en employee benefits tot schadebehandeling, van het best mogelijke advies te voorzien. Ook blijven we investeren in de samenwerking met circa 250 intermediairbedrijven, die onmisbaar is om onze doelstellingen te realiseren. We streven in alles een langetermijnrelatie na: met onze klanten, verzekeraars, intermediairbedrijven en onze medewerkers.”

 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.