Wie geeft u een Gouden Lotus Award 2022?

0

InFinance reikt dit jaar alweer voor de zevende keer de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt uit. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars. Breng uw stem uit en bepaal wie van uw distributiepartners op woensdag 1 of donderdag 2 juni een van de prestigieuze Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt 2022 krijgt uitgereikt. 

Door deel te nemen aan het Gouden Lotus Award-onderzoek geven financieel advieskantoren hun mening over de prestaties van de businesspartners en de producten en diensten die zij in de adviespraktijk voorbij zien komen. De onderzoeksresultaten worden gepubliceerd in de digitale InFinance die in juni verschijnt.

Gouden Lotus Awards

Met welke businesspartner doet u het liefst zaken? Welke woonverzekeraar heeft de beste verzekeringsoplossingen voor de eigen woning in huis? Wie biedt de beste service bij schade in of aan de woning? Welke kredietverlener biedt zowel consument als adviseur de beste mix tussen digitalisering en persoonlijk contact? Wat was in het afgelopen jaar het meest innovatieve hypotheekproduct en welke innovatieve verzekeringsoplossing op het gebied van wonen/life-events had wat u betreft veel eerder gelanceerd mogen worden? Vragen die de redactie van InFinance ook dit jaar graag aan u wil voorleggen.

Stemmen kan tot en met 13 mei

Ook dit jaar bestaat de Gouden Lotus verkiezing uit één vragenronde die loopt van 7 maart tot en met 13 mei. Op maandag 16 mei worden de genomineerden voor een Gouden Lotus Award bekendgemaakt. InFinance-hoofdredacteur Alex Klein trekt ook dit jaar weer op 1 en 2 juni door het land om de winnaars hun Gouden Lotus Award te overhandigen.

Op de Gouden Lotus Award website kunt u direct uw stem uitbrengen en meer informatie vinden over de Gouden Lotus Awards. Alleen financieel advieskantoren in Nederland kunnen hun stem uitbrengen. Daarom kan er alleen gestemd worden met een zakelijk e-mailadres dat overeenstemt met de kantoornaam. Hiermee is geborgd dat het de adviseur is die de winnaars van de Gouden Lotus Awards heeft aangewezen.

Zeven categorieën

De vragen zijn opgedeeld in acht categorieën die aan het professionele hypotheekadvies zijn gelieerd:

  • Hypotheekverstrekker & Hypotheekverstrekker <3 jaar
  • Serviceprovider & Serviceprovider <700 kantoren
  • Woonverzekeraar
  • Inkomensverzekeraar
  • ORV-aanbieder
  • Kredietverlener
  • Innovatie (Hypotheekproduct, Verzekeringsproduct, Dienst aan intermediair, Dienst aan consument)

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.