Wie geeft u een Gouden Lotus Award 2021?

0

InFinance reikt dit jaar alweer voor de zesde keer de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt uit. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars. Dit jaar wordt voor het eerst ook een Groene Lotus Award uitgereikt. Wie van uw businesspartners beloont u met een award?

Je stem is een bedrijfsborrel waard!

Door deel te nemen aan het Gouden Lotus Award-onderzoek geven financieel advieskantoren hun mening over de prestaties van de businesspartners en de producten en diensten die zij in de adviespraktijk voorbij zien komen. De onderzoeksresultaten worden gepubliceerd in de digitale InFinance die op 16 september verschijnt.

Gouden Lotus Awards

Met welke businesspartner doet u het liefst zaken? Welke woonverzekeraar heeft de beste verzekeringsoplossingen voor de eigen woning in huis? Wie biedt de beste service bij schade in of aan de woning? Welke kredietverlener biedt zowel consument als adviseur de beste mix tussen digitalisering en persoonlijk contact? Wat was in het afgelopen jaar het meest innovatieve hypotheekproduct en welke innovatieve verzekeringsoplossing op het gebied van wonen/life-events had wat u betreft veel eerder gelanceerd mogen worden? Vragen die de redactie van InFinance ook dit jaar graag aan u wil voorleggen.

Groene Lotus Award

Ook dit jaar bestaat de Gouden Lotus Award-verkiezing uit één vragenronde, die loopt van 29 juni tot en met 20 augustus. Op 23 augustus worden de genomineerden voor een Gouden Lotus Award bekendgemaakt. De Groene Lotus Award wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan de hypotheekverstrekker die door de advieskantoren wordt gezien als meest vooruitstrevend op het gebied van woningverduurzaming.

De Groene Lotus Award wordt tijdens HypoVak op 4 november uitgereikt. InFinance-hoofdredacteur Alex Klein trekt ook dit jaar weer op 1 en 2 september door het land om de winnaars hun Gouden Lotus Award te overhandigen.

Stemmen

Op de Gouden Lotus Award website kunt u direct uw stem uitbrengen en meer informatie vinden over de Gouden Lotus Awards. Om te borgen dat het alleen de adviseur is die de winnaars van de Gouden Lotus Awards bepaalt, brengen financieel advieskantoren in Nederland hun stem uit via de extranet-omgeving van het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Heeft u geen inloggegevens voor Advieskeuze.nl of heeft u deze niet bij de hand, dan kunt u ook op de website van InFinance deelnemen aan het Gouden Lotus Award-onderzoek. Omdat alleen adviseurs een stem kunnen uitbrengen, kunt u daar alleen stemmen met een zakelijk e-mailadres dat overeenstemt met de kantoornaam.

Zeven categorieën

De vragen zijn opgedeeld in acht categorieën die aan het professionele hypotheekadvies zijn gelieerd:

  • Hypotheekverstrekker & Hypotheekverstrekker <3 jaar
  • Serviceprovider & Serviceprovider <700 kantoren
  • Woonverzekeraar
  • Inkomensverzekeraar
  • ORV-aanbieder
  • Kredietverlener
  • Innovatie (Hypotheekproduct, Verzekeringsproduct, Dienst aan intermediair, Dienst aan consument)

Je stem is een bedrijfsborrel waard!

Op 23 augustus worden de genomineerden voor een Gouden Lotus Award bekendgemaakt én de winnaars van de vrijdagmiddagborrelpakketten die onder de deelnemers worden verloot. Daarmee bent u de held van uw advieskantoor!

HypoVak 2021

‘Duurzaam naar een topadvies’ is dit jaar het thema van HypoVak. Hét hypotheekevent vindt plaats op donderdag 4 november 2021 en wordt gehouden op een nieuwe en volledig energieneutrale locatie: de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het kan weer: fysiek netwerken en kennisdelen met vele branchegenoten!

In een duurzaam hypotheekadvies vormt de woningfinanciering het startpunt van een langdurige klantrelatie. Nu is de woningfinanciering nog te vaak het startpunt én het eindpunt van de klantrelatie. Tijdens HypoVak krijgt u op het plenaire podium en in de diverse masterclasses praktische handvatten aangereikt om te komen tot een duurzaam topadvies. Aan bod komen kennisthema’s zoals actief klantbeheer, life events, duurzaam wonen, fiscaliteit, productontwikkeling en automatisering.

Aanmelden extranet-account Advieskeuze.nl

Met een gratis extranet-account kunnen advieskantoren hun profiel op Advieskeuze.nl en de aangesloten partnersites beheren én deelnemen aan het Gouden Lotus Awards-onderzoek 2021. Heeft uw advieskantoor nog geen gratis extranet-account van Advieskeuze.nl? Ga naar extranet.advieskeuze.nl en maak uw eigen profielpagina aan. Advieskeuze.nl helpt bezoekers om online de juiste dienstverlener in de buurt te kiezen door betrouwbare kantoorgegevens en gecontroleerde klantreviews te tonen. Voor het presenteren van een kantoorprofiel en het gebruik van het extranet hoeft er niets betaald te worden. Dat geldt ook als bezoekers via de website contact opnemen of een adviesgesprek aanvragen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.