Wie geef jij een Gouden Lotus Award 2024?

0

De Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt, een initiatief van het vakblad InFinance, worden dit jaar alweer voor de negende keer uitgereikt. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars. Breng nu je stem uit en bepaal wie van jouw distributiepartners op dinsdag 14 of woensdag 15 mei een van de prestigieuze Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt 2024 krijgt uitgereikt. 

Jouw stem kan een VrijMiBo-pakket waard zijn!

Door deel te nemen aan het Gouden Lotus Award-onderzoek geven financieel advieskantoren hun mening over de prestaties van de businesspartners en de producten en diensten die zij in de adviespraktijk voorbij zien komen. De onderzoeksresultaten worden gepubliceerd in de digitale InFinance die in juni verschijnt.

Financieel adviseurs kunnen nog tot en met woensdag 1 mei 13:00 uur hun stem uitbrengen en maken daarmee zelf kans op een van de kantoorborrel-pakketten. Omdat alleen financieel advieskantoren een stem kunnen uitbrengen, kan er alleen gestemd worden met een zakelijk e-mailadres dat overeenstemt met de kantoornaam. Hiermee is geborgd dat het de adviseur is die de winnaars van de Gouden Lotus Awards heeft aangewezen. Ook dit jaar bestaat de Gouden Lotus verkiezing uit één vragenronde die sluit op woensdag 1 mei om 13:00 uur. Op donderdag 2 mei worden de genomineerden voor een Gouden Lotus Award 2024 bekendgemaakt.

Breng via de gouden stemknop uw stem uit en bepaal wie van uw distributiepartners op dinsdag 14 of woensdag 15 mei een van de prestigieuze Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt 2024 krijgen uitgereikt in de categorieën: Hypotheekverstrekker, Serviceprovider, Woonverzekeraar, Inkomen, ORV-verzekeraar, Kredietverlener en Innovatie.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.