WGA 2017 website voor inkomensadviseurs

0

Enkwest Opleiding & Advies ontwikkelt een speciale WGA 2017 website, waarop alle informatie die nodig is voor een WGA-advies samenkomt. Op 1 januari 2017 wijzigen een aantal zaken rondom de werkgeversverantwoordelijkheid voor de WGA. Eén daarvan is het samenvoegen van de WGA-vast en de WGA-flex.

Volgens Janthony Wielink, directeur Enkwest Opleiding & Advies, biedt de nieuwe website adviseurs neutrale, actuele en betrouwbare informatie over de gewijzigde wettelijke regelingen en de private verzekeringsoplossingen. “Op de site kan de adviseur, naast uitleg over de relevante wetgeving, terecht voor onder andere voorbeeldbrieven, presentaties, FAQ’s en product- en voorwaardenvergelijkingen. De insteek van de site is praktijkgericht; denk daarbij aan een toolkit met een actieplan, opdrachtformulier, suggesties voor uw dienstverleningsdocument en een advieskalender.”

Premietool WGA 2017

Een van de meest gevraagde onderdelen door inkomensadviseurs die ook beschikbaar komt is de premietool WGA 2017. Deze tool maakt een inschatting van de premies zoals die gaan gelden voor de samengestelde WGA-vast en WGA-flex. De website WGA 2017 is niet gratis toegankelijk. Inkomensadviseurs betalen hiervoor eenmalig 350 euro (excl. BTW). “Met deze instapfee wordt de opzet en het actueel houden van de site gefinancierd”, aldus Wielink.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.