Wft jaarboek 2021 van Bureau DFO

0

Bureau DFO heeft het Wft Jaarboek 2021 uitgebracht. Het handboek richt zich specifiek op de vragen rondom Wft en privacywetgeving die in de dagelijkse praktijk van assurantie- en hypotheekkantoren opkomen.

Jurjen Oosterbaan Martinius, directeur Bureau DFO: “Dagelijks ontvangen we van kantoren vragen op het gebied van de Wft en de zienswijzen van de Wft. De laatste jaren wordt we ook veelvuldig benaderd met vragen over de privacywetgeving en de antiwitwaswetgeving. Op basis van al deze vragen is het ruim 470 pagina’s tellende Wft jaarboek geschreven.”

Geen juridische haarkloverij

“De Wft en daaraan verbonden wet- en regelgeving is best moeilijk”, aldus Oosterbaan. “Voor het begrip van een bepaald artikel moet een ondernemer kriskras door de wet weer andere artikelen lezen. Wat wij in dit handboek proberen, is helder aan te geven wat wel en vooral niet de bedoeling is. Geen juridische haarkloverij, maar gewoon heldere antwoorden op vragen die bij gewone adviseurs leven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.