Werken op afstand resulteert in Studio Achmea

0

Met de opening van Studio Achmea biedt het Achmea congrescentrum in Zeist nu de mogelijkheid om zowel fysiek als online te ontmoeten, passend bij de visie van Achmea waarbij thuiswerk de basis is voor individueel werk.

In Studio Achmea worden voortaan nationale en internationale talkshows, webinars, online congressen, kennissessies en live-shows opgenomen en uitgezonden. In het congrescentrum zijn hiervoor twee volledige studio’s ingericht, inclusief regieruimte. Heel Achmea kan er gebruik van maken. Zowel medewerkers als klanten en relaties van Achmea-merken als Centraal Beheer, Interpolis, en Zilveren Kruis. De studio’s zijn al volgeboekt tot juli.

Nieuwe manier van creëren

Tien jaar geleden opende Achmea een eigen congrescentrum. In plaats van gebruik te maken van andere hotels en congrescentra, konden medewerkers, klanten en relaties voortaan in Zeist terecht voor hun vergaderingen, congressen en andere bijeenkomsten. Met de uitbreiding naar video speelt het bedrijf in op de nieuwe manier van werken en communiceren, waarbij collega’s, klanten en relaties veelal online met elkaar contact houden. “De coronacrisis heeft deze digitalisering alleen maar versneld, omdat congressen en evenementen met grote groepen mensen vanwege alle maatregelen onmogelijk bleken. Het kantoor en dus ook het congrescentrum wordt door deze ontwikkeling veel meer een community-gebouw, een plek om samen dingen te creëren en om mensen te ontmoeten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.