Welten Traineeship Bijzonder Beheer

0

Door de coronacrisis is de vraag naar financieel professionals op het gebied van bijzonder beheer toegenomen, signaleert Welten. Om snel te kunnen voldoen aan deze vraag ontwikkelde de detacheerder samen met de opleidingstak Dukers & Baelemans het Traineeship Bijzonder Beheer.

Professionals die zich bezighouden met bijzonder beheer zorgen allereerst voor een tijdige signalering van financiële problemen die zijn of mogelijk gaan ontstaan. Banken hebben hier op dit moment een grote behoefte aan om zo de impact van de coronacrisis bij hun klanten zo veel mogelijk te beperken. Financieel professionals die hiervoor zijn opgeleid sporen signalen op en gaan hierover in gesprek met ondernemers en particulieren.

Welten-onderdeel Dukers & Baelemans ontwikkelde in korte tijd een opleiding speciaal gericht op vaardigheden en competenties op het gebied van bijzonder beheer. Deze opleiding is door Welten geïntegreerd in het nieuwe Traineeship Bijzonder Beheer, dat bestaat uit een leer- en werktraject van 12 maanden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.