Welten neemt Carrierecafe Detachering over

0

Welten neemt detacheerder Carrierecafe over. Het is in korte tijd de tweede overname door Welten die in december 2021 detacheerder Bold People al overnam. Met de nieuwe overname verstevigt Welten haar marktleiderschap in het opleiden en detacheren van professionals in de financiële sector.

Met de komst van Carrierecafe, groeit Welten naar ruim 1.000 financiële professionals. De overname betreft een aandelentransactie, waarbij Welten 100% van de geplaatste en uitstaande aandelen van Carrierecafe overneemt. Over de hoogte van de bedragen wordt geen mededeling gedaan. Sinds de komst van investeerder One Two Capital heeft Welten een commerciële groeiversnelling in gang gezet en voert ze een actieve buy & build strategie.

Chris Baelemans, CEO Welten Groep: “Carrierecafe is een begrip in de markt, een echte kwaliteitsspeler in het midden- en hogere segment professionals bij veel van onze gezamenlijke opdrachtgevers. Met deze krachtenbundeling verstevigen wij onze positie als full service HR-partner en zijn wij nog beter in staat onze opdrachtgevers door de hele waardeketen te garanderen van duurzame inzetbaarheid van financieel talent”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.