Welten neemt CAPTER over

0

Financieel dienstverlener Welten en CAPTER, specialist in klantcontact, hebben hun krachten gebundeld. CAPTER is vanaf nu 100% dochter van Welten Holding. “Deze bundeling is een passend antwoord voor de financiële sector op de ingrijpende wijzigingen die zich op dit moment voltrekken in zowel de communicatie tussen de consument en financiële instellingen als in de interne organisatie van banken, verzekeraars en pensioenfondsen.”

CAPTER opereert onder Welten Holding als een zelfstandige organisatie met eigen merknaam en eigen vestigingen. Michiel Koopman, algemeen directeur, blijft de dagelijkse leiding voeren. Tobias Walraven, commissaris bij CAPTER, sluit aan als lid van de Raad van Commissarissen van Welten.

“We hebben uitgebreid de tijd genomen om beide bedrijfsculturen goed in beeld te krijgen”, zegt Cees Welten, CEO van Welten. “Ook bij CAPTER staat de mens centraal en dat past perfect in het DNA van Welten. Door de overname ontstaat een extra impuls voor innovatieve oplossingen voor onze relaties en een kansrijke omgeving voor de professionals van beide bedrijven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.