Week van het geld uitgesteld

0

Voor de Week van het geld – die stond gepland van 23 tot en met 27 maart – wordt door het platform Wijzer in geldzaken een nieuwe datum gezocht. Medewerkers van verzekeraars die één of meerdere gastlessen Fix je Risk ingepland hadden, zijn inmiddels over dit besluit geïnformeerd.

Het besluit om de Week van het geld niet door te laten gaan is genomen naar aanleiding van de aankondiging van aangescherpte kabinetsmaatregelen in verband met het coronavirus. Er waren al 571 gastlessen Fix je Risk aangemeld. Dat aantal betekent dat ruim 13.000 basisschoolleerlingen het interactieve spel over verzekeren eind maart zouden gaan spelen.

Opnieuw benaderen

“Wij vinden het vanzelfsprekend ontzettend jammer dat de Week van het geld nu niet doorgaat en waarderen het enthousiasme van de gastdocenten binnen de sector enorm. Zodra de alternatieve datum is zullen wij alle gastdocenten tijdig informeren, zodat de lessen opnieuw ingepland kunnen worden. Ik hoop dan ook weer op dezelfde inzet om zoveel mogelijk basisschoolleerlingen te leren over geldzaken en verzekeren”, aldus Laura de Hoog, programmamanager Week van het geld bij het Verbond van Verzekeraars.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.