Webinar: ‘Word ook verhuurspecialist’

0

In de Summerschool-aflevering van vrijdag 28 augustus staat de verhuurhypotheek centraal. Roel Wonders praat de adviseur bij over alle ins en outs van de verhuurhypotheek en hoe hij zich hiermee kan onderscheiden.

Aanmelden VCN Summerschool 2020

VCN HypotheekService organiseert de VCN Summerschool in samenwerking met de Hypotheek Business Club (HBC). De VCN Summerschool webinars worden op dinsdag en donderdag gehouden en starten steeds om 12.00 uur. Ze duren ongeveer 45 minuten.

 

Komende webinars:

Word ook verhuurspecialist

28 juli – 28 augustus
Nog nooit is het voor particulieren zo interessant geweest om in te stappen in de verhuurmarkt. Roel Wonders praat u bij over alle ins en outs over de verhuurhypotheek en hoe u zich als adviseur hierin kunt onderscheiden.

In sneltreinvaart uw hypotheek akkoord

6 augustus – 1 september
In dit laatste webinar van de serie laat Harrie-Jan van Nunen u zien dat u door slim gebruik te maken van externe databronnen sneller een hypotheek tot stand kunt laten komen. Maar tegelijkertijd kunt u sneller werken door soms juist geen gebruik te maken van brondata.

Verzilveren van overwaarde

4 augustus – 3 september
Tijdens dit webinar behandelt Harrie-Jan van Nunen 8 verschillende manieren om senioren hun overwaarde te verzilveren, met daarbij de voor- en nadelen per oplossing. Aan de hand van rekenvoorbeelden kunt u vervolgens zelf de keuze maken, welke oplossing(en) u gaat adviseren.

Consumptief krediet binnen een hypotheekadvies

23 juli18 augustus
Kredietspecialist Pieter van Drunen neemt u tijdens dit webinar mee op welke wijze consumptief krediet is in te passen binnen een hypotheekadvies en laat u zien welke extra mogelijkheden consumptief krediet aan uw klanten biedt.

Verzekerd Woongenot

30 juli 25 augustus
Een totaalklant is een trouwe klant. Stefan Bell laat u in dit webinar zien waarom schadeverzekeringen onderdeel zouden moeten uitmaken van ieder hypotheekadvies. U vergroot hiermee niet alleen het woongenot van uw klant. Het zorgt er ook voor dat uw nazorgverplichting wordt betaald.

Kosten deelname

Deelname aan de Summerschool is gratis voor leden van de Hypotheek Business Club en aangesloten intermediairs van VCN, waaronder De Financiële Makelaar, United Capital, Financieel Support Nederland en KredietPunt Nederland. Wilt u gratis deelnemen, vermeld u dan uw registratienummer in het aanmeldingsformulier. Voor overige deelnemers bedragen de kosten slechts 10 euro per webinar. Het aantal deelnemers per sessie is wel beperkt.

Aanmelden VCN Summerschool 2020

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.