Webinar: Risicomanagement in praktijk

0

Ook dit jaar organiseert VCN in samenwerking met de Hypotheek Business Club weer de jaarlijkse HBC & VCN Summerschool. Donderdag 1 september start om 12:00 uur het webinar ‘Risicomanagement in praktijk’, gegeven door Tommy de Rooij, Marcel Trommelen en Hans Slob.

De Summerschool bestaat in totaal uit acht webinars over hypotheken, verzekeringen, kredieten en arbo. Ieder thema wordt twee keer uitgezonden, zodat ook buiten een eventuele vakantie kan worden deelgenomen. Iedere uitzending duurt 45-60 minuten. Bij het volgen van vier (geaccrediteerde) uitzendingen kunnen 3 SEH PE (B)-punten worden behaald.

Risicomanagement in praktijk

Hoe bereid je je klanten optimaal voor op een onvoorspelbare toekomst? Tommy de Rooij, Marcel Trommelen en Hans Slob gaan tijdens deze Summerschool in op het onderwerp: Zakelijk Risicomanagement. In een klein uur passeren allerlei ontwikkelingen op dit gebied de revue en worden casussen besproken om zaken te verduidelijken. De sprekers laten jou op een complete manier zien hoe je risicomanagement kunt meenemen in het adviestraject richting jouw klant.

Datum en Tijd:

Donderdag 1 september van 12:00 tot 13:00 uur (meer informatie en aanmelden)

De opbrengst van de VCN Summerschool gaat 100% naar het branche-initiatief ‘We duiken er weer in!’ ten behoeve van Stichting ALS Nederland.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.