Webinar Provisietransparantie

0

Ook dit jaar organiseert VCN in samenwerking met de Hypotheek Business Club weer de jaarlijkse HBC & VCN Summerschool. Dinsdag 6 september start om 12:00 uur het webinar ‘Provisietransparantie’, gegeven door Richard van Eck, Paul Schilders en Joep van Heugten.

De Summerschool bestaat in totaal uit acht webinars over hypotheken, verzekeringen, kredieten en arbo. Ieder thema wordt twee keer uitgezonden, zodat ook buiten een eventuele vakantie kan worden deelgenomen. Iedere uitzending duurt 45-60 minuten. Bij het volgen van vier (geaccrediteerde) uitzendingen kunnen 3 SEH PE (B)-punten worden behaald.

Provisietransparantie

Geen nominale provisietransparantie, maar een fijnmazige transparantie. Wat betekent dit voor de verzekeringsadviseur? Richard van Eck, Paul Schilders en Joep van Heugten gaan in deze Summerschool met elkaar in gesprek over actieve provisietransparantie en de impact voor de adviseur. Afgelopen periode hebben zij vele gesprekken hierover gevoerd met adviseurs. Ze hebben workshops gehouden en een afstudeeropdracht laten uitvoeren.

Tijdens dit webinar hoor je alle uitkomsten en tips van en voor de adviseur. Bovendien krijg je praktische handvatten aangereikt en komt er een antwoord op de vraag of abonnementen de (gewenste) oplossing is voor provisietransparantie. Mis het webinar dus niet!

Datum en Tijd:

Dinsdag 6 september van 12:00 tot 13:00 uur (meer informatie en aanmelden)

De opbrengst van de VCN Summerschool gaat 100% naar het branche-initiatief ‘We duiken er weer in!’ ten behoeve van Stichting ALS Nederland.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.