Webinar Overwaarde verzilveren – de praktijk

0

Hoe kunt u een klant met overwaarde helpen met zijn persoonlijke doelen? De huidige ontwikkelingen en trends in de woningmarkt (schaarste, verduurzaming, geld in stenen, terugtrekkende overheid) vragen om flexibele oplossingen voor uw klant. Klanten die zich steenrijk voelen met de zorgvuldig opgebouwde (over)waarde van hun eigen woning. Maar tegelijkertijd een spaarrekening hebben die niet rijk gevuld is.

Over het verzilveren van overwaarde gaat op 6 december, om 12.00 uur, een webinar van Hypotheek Business Club, in samenwerking met Woonfonds. Sprekers zijn Rob Timmermans, directeur Impact Opleiding & Training, en Paul Bänziger, manager Woonfonds.

Tijdens dit webinar maakt u kennis met de mogelijkheden van de nieuwe krediethypotheek van Woonfonds. Help uw klant met zijn financiële rust en ruimte door op een verantwoorde manier overwaarde in te zetten voor persoonlijke doelen en woonwensen voor nu en in de nabije toekomst. Extra bestedingsruimte vrij maken om de woning te verduurzamen, toekomstbestendig te maken, inkomen aan te vullen, kinderen te helpen of die mooie droomreis te maken.

Timmermans neemt u mee hoe u als adviseur uw klant kunt helpen met hun persoonlijke doelen door het verzilveren van hun overwaarde. Een webinar toegespitst op de praktijk!

Dit is de link naar dit webinar. Hier kunt u zich ook aanmelden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.