Webinar: oplossing voor financiering huurwoningen

0

Krijgt u vaak vragen van uw particuliere klanten over het kopen of financieren van een woning bestemd voor verhuur? Het gratis webinar van Hypotheek Business Club, DAK en NIBC Direct op 12 april gaat in op dit vraagstuk.

Sparen en pensioengeld staan onder druk. Biedt de lage rentestand nieuwe kansen en voor wie? Welke ontwikkelingen tekenen de kapitaal en de hypotheekmarkt? Welke nieuwe kansen biedt deze markt investeerders, consumenten en intermediairs.

Tijdens dit webinar van Hypotheek Business Club wordt de situatie beschreven op de kapitaalmarkt en de renteontwikkeling. U krijgt zicht op sociaal-economische factoren die een rol spelen in de vraag naar betaalbare woningruimte.

Krijgt u vaak vragen van uw particuliere klanten over het kopen of financieren van een woning bestemd voor verhuur? Bijvoorbeeld ter ondersteuning van hun (studerende) kinderen. Tot voor kort waren de mogelijkheden daarvoor nihil. Productinnovatie biedt het antwoord op dit vraagstuk.

Dit maakt investeren in een huurwoning niet alleen mogelijk, maar de rendementskansen hierop vormen bovendien een alternatief voor de lage rente op spaartegoeden.

Het webinar op dinsdag 12 april 2016 wordt gepresenteerd door Tim Rijvers (algemeen directeur DAK intermediairscollectief, links op de foto) en Ronald Klapwijk (Salesmanager bij NIBC Direct). Deelnemers krijgen de mogelijkheid om tijdens de uitzending vragen te stellen aan beide heren.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.