Webinar NHG Voorwaarden & Normen in 2021

0

Kort en krachtig op de hoogte gebracht worden van belangrijke wijzigingen in NHG-hypotheken in 2021? Op 1 december om 12.00 uur organiseert NHG in samenwerking met de  Hypotheek Business Club een gratis webinar voor hypotheekadviseurs over de belangrijkste wijzigingen in de Voorwaarden & Normen.

In dit webinar gaat Marcel Sippekamp, senior productmanager van NHG, in gesprek met Rob Bär, financieel planner van Prudentio BV, over de wijzigingen in het NHG-product die per 1 januari ingaan.

Wijzigingen

NHG zet zich samen met de markt in voor verantwoorde woonfinanciering en voert jaarlijks een aantal wijzigingen door om diensten en producten te verbeteren. Zo introduceert NHG in 2021 de tijdelijk tekort regeling voor senioren, gaat de NHG-kostengrens omhoog en is de werkgeversverklaring verbeterd.

Verantwoorde woonfinanciering

NHG-bestuurder Carla Muters: “De wijzigingen in de Voorwaarden & Normen dragen bij aan onze missie om samen met de markt verantwoorde woonfinanciering voor meer consumenten mogelijk te maken. Zo hebben we afgelopen jaar samen met ketenpartners gewerkt aan oplossingen om voor specifieke doelgroepen drempels weg te nemen en daarmee de toegang tot verantwoorde woonfinanciering verder kunnen vergroten, hebben we procesverbeteringen doorgevoerd en bieden we bestaande klanten meer mogelijkheden met NHG. Wij vinden het belangrijk om hypotheekadviseurs goed te informeren over deze wijzigingen en daarom organiseren we een gratis webinar om ze kort en krachtig op de hoogte te brengen. Zo kan de adviseur ook in 2021 een passend advies bieden bij leningen met NHG.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.