Webinar: Maatwerk in hypotheken

0

Ook dit jaar organiseert VCN in samenwerking met de Hypotheek Business Club weer de jaarlijkse HBC & VCN Summerschool. Donderdag 6 september start om 12:00 uur het webinar ‘Maatwerk in hypotheken’, gegeven door Harrie-Jan van Nunen.

De Summerschool bestaat in totaal uit acht webinars over hypotheken, verzekeringen, kredieten en arbo. Ieder thema wordt twee keer uitgezonden, zodat ook buiten een eventuele vakantie kan worden deelgenomen. Iedere uitzending duurt 45-60 minuten. Bij het volgen van vier (geaccrediteerde) uitzendingen kunnen 3 SEH PE (B)-punten worden behaald.

Maatwerk in hypotheken

Maatwerk voor specifieke klantgroepen is al langer de standaard. Harrie-Jan van Nunen vliegt samen met jou door de materie en licht alles toe vanuit concrete casussen. Wat is verantwoord kredietbeleid en hoe ga jij als adviseur om met maatwerk? Na het volgen van dit Summerschool webinar weet jij het antwoord op deze vragen en heb jij een plan van aanpak op jouw netvlies rondom maatwerk in hypotheken. Toetsen op basis van werkelijke lasten is vanaf dan een stuk makkelijker, omdat je exact weet waar jij rekening mee moet houden. Je komt het allemaal te weten tijdens een klein uurtje Summerschool.

Datum en Tijd:

Donderdag 6 september van 12:00 tot 13:00 uur (meer informatie en aanmelden)

De opbrengst van de VCN Summerschool gaat 100% naar het branche-initiatief ‘We duiken er weer in!’ ten behoeve van Stichting ALS Nederland.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.