Webinar Federatie van Assurantieclubs

0

Op woensdag 23 september 2020 organiseert de Federatie van Assurantieclubs een FvActueel webinar over het adviseren over handels- en debiteurenrisico’s in coronatijd. Sprekers zijn econoom Bastiaan Cregten van Euler Hermes NL en Koen Smelter, partner bij Exonera.

Al ruim 70 jaar is de landelijke Federatie van Assurantieclubs (FvA) het overkoepelend orgaan van de assurantieclubs in Nederland. De huidige negen nog actieve assurantieverenigingen hebben samen ongeveer 5.000 leden. In mei organiseerde de FvA voor het eerst in haar bestaan een webinar, omdat fysieke bijeenkomsten niet konden doorgaan. Met het tweede webinar in coronatijd introduceert de FvA ook een nieuwe naam voor de webinars: FvActueel. Voorzitter Bert Sonneveld legt uit dat de naam een samenvoeging is van Federatie van Assurantieclubs enerzijds en Permanent Actueel anderzijds. Het wordt uitgesproken als ‘vaktueel’.

Sprekers

Het webinnar op 23 september start om 16:30 uur. Econoom Bastiaan Cregten van de Nederlandse tak van de Euler Hermes Group, neemt de adviseur mee in de wereldwijde economische impact van Covid-19. En hoe dat zich uiteindelijk vertaalt naar de risico`s en continuïteit van de klant. Koen Smelter, partner bij Exonera, zal toelichten hoe de adviseur relevant wordt en een meerwaarde kan leveren aan de klant. Op de vierde woensdag van september wordt ook stilgestaan bij de actualiteit van de derde dinsdag, Prinsjesdag.

Iedereen is welkom

Leden van de aangesloten Assurantieclubs en alle andere geïnteresseerden worden uitgenodigd om het webinar te bekijken. Aan niet-leden vraagt de Federatie alleen toestemming of de besturen van Assurantieclubs hen mogen benaderen met de vraag om lid te worden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.