Webinar: De ondernemer en zijn zieke werknemer

0

Ook dit jaar organiseert VCN in samenwerking met de Hypotheek Business Club weer de jaarlijkse HBC & VCN Summerschool. Dinsdag 30 augustus start om 12:00 uur het webinar ‘De ondernemer en zijn zieke werknemer’, gegeven door Aran van Wordragen.

De Summerschool bestaat in totaal uit acht webinars over hypotheken, verzekeringen, kredieten en arbo. Ieder thema wordt twee keer uitgezonden, zodat ook buiten een eventuele vakantie kan worden deelgenomen. Iedere uitzending duurt 45-60 minuten. Bij het volgen van vier (geaccrediteerde) uitzendingen kunnen 3 SEH PE (B)-punten worden behaald.

De ondernemer en zijn zieke werknemer

Het belangrijkste kapitaal van een ondernemer is vaak zijn personeel. Tijdens dit Summerschool webinar behandelt Aran van Wordragen alle materie die belangrijk is voor ondernemers met werknemers in loondienst. Hij start zijn verhaal met de wetgeving rondom het doorbetalen van loon bij ziekte en WGA, waarna hij in beeld brengt wat het kost zodra een werknemer (langdurig) ziek is. Aran laat daarbij concreet zien welke verzekeringsoplossingen voor handen zijn en welke rechten- en plichten een werkgever heeft. De rol van de arbodienst komt uiteraard ook aan bod. Het webinar wordt afgesloten met een cijfermatig inzicht in het verzuim voor- en na Corona. Je komt het allemaal te weten tijdens een uurtje Summerschool.

Datum en Tijd:

Dinsdag 30 augustus van 12:00 tot 13:00 uur (meer informatie en aanmelden)

De opbrengst van de VCN Summerschool gaat 100% naar het branche-initiatief ‘We duiken er weer in!’ ten behoeve van Stichting ALS Nederland.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.