‘We zijn continu bezig om de dienstverlening te optimaliseren’

0

NIBC krijgt veel waardering vanuit het intermediair voor het oplossingsgerichte meedenken. “We zijn er niet alleen voor de recht-toe-recht-aan-aanvragen, maar ook voor klanten met complexere situaties.”

“We willen woonwensen waarmaken voor iedereen in Nederland”

Nadat NIBC in 2022 voor het eerst de Gouden Lotus Award Hypotheekverstrekker in ontvangst mocht nemen, schiet de bank in 2024 opnieuw raak met de award Hypotheekverstrekker in de (nieuwe) categorie Middelgroot. De bank oogst onder meer lof voor de hoge mate van dienstverlening richting het intermediair en het efficiënte proces. Ook de deskundigheid van de acceptanten en de goede ondersteuning vanuit de relatiemanagers worden meer dan eens genoemd in het onderzoek.

Erkenning

“Een erkenning voor alle medewerkers die elke dag hard werken om ons product, proces en dienstverlening te optimaliseren”, reageert Richard Leijnse (rechts), Managing Director Hypotheken en Sparen bij NIBC. “We werken met de beste mensen. Of het nu gaat om acceptanten, relatiemanagers, productmanagers en/ of medewerkers van de hypotheekdesk. Echte vakmensen met veel kennis en ervaring.”

Woonwensen waarmaken

Het intermediair geeft in het onderzoek aan dat ze het prettig vinden om met NIBC te kunnen sparren en dat de hypotheekverstrekker verder kijkt dan zijn neus lang is. Leijnse: “We willen woonwensen waarmaken voor iedereen in Nederland. Om dat te realiseren, kruipen we in de huid van de klant en ontwikkelen we oplossingen die aansluiten op hun behoefte. Onze proposities voor ondernemers, expats en starters zijn daar goede voorbeelden van.” Erwin Snijder (links), Product Manager bij NIBC, voegt daaraan toe: “Onze kracht is ons brede aanbod. Binnen de (wettelijke) kaders is veel mogelijk, zodat we daarmee woonwensen realiseren. ”

Lees het hele interview zonder inlog gratis in de nieuwe InFinance

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.